Appelsiini-inkivääribooli

by admin

10 toukokuun, 2017

Reseptit

0 comments

Appelsiini-inkivääribooli

Vieraansa huomioonottava juhlien järjestäjä muistaa tarjota vierailleen myös alkoholitonta juotavaa. Oiva valinta on alkoholiton booli, jota vieraat saavat vapaasti santsata. Booli toimii kesän juhlissa myös erinomaisena janonsammuttajana.

Booli kuuluu tarjoilla viileänä. Jos haluat välttää boolin vesittymisen, korvaa jääpalat jäädytetyillä mehukuutioilla. Näin booli ei menetä makuaan, kun jäät alkavat sulaa. Boolikulhon voi myös upottaa jäämurskaan – juoma säilyy viileänä, eikä jäiden sulamista tarvitse murehtia.

Jotta booli säilyy raikkaan kuplivana, lisää hiilihapotetut juomat viimeisenä, juuri ennen tarjoilua.

Koska juhlien järjestäjällä on paljon asioita mielen päällä, ovat nämä boolit helppoja ja nopeita valmistaa.

6 – 8 dl appelsiinimehua

3 dl Nokian Panimon Sun’n Ginger Beer -virvoitusjuomaa

1 appelsiini viipaleina

n. 5 cm kuorittua inkivääriä viipaleina

jäitä appelsiinimehusta