Bloody tonic

by admin

10 toukokuun, 2017

Reseptit

0 comments

Helppo, mutta ah, niin raikas mocktail!

Tämän mocktailin teko sujuu aloittelevaltakin baarimikolta.

Kesän helpoin alkoholiton drinkki koostuu yksinkertaisesti kahdesta raaka-aineesta: hedelmämehusta ja tonicista.

Limemehu on varma valinta tonicin kaveriksi, sillä tonic sopii erityisen hyvin yhteen mehujen kanssa, joissa on hievahdus kitkeryyttä. Kokeile myös tonicin ja greippimehun kirpsakkaa yhdistelmää! Verigreippimehusta ja tonicista syntyy puolestaan erityisen kaunis drinkki.

Myös Virgin Screwdriver, eli appelsiinimehun ja tonicin kombo on varma valinta.

Bloody tonic

Nokian Panimon Sun’n Bloody Orange -virvoitusjuomaa
Nokian Panimon Sun’n Indian Tonicia
Jäitä
Koristeluun verigreippiä/veriappelsiinia

Vinkki! Voit myös kuivata verigreipin tai -appelsiinin siivuja etukäteen ja käyttää renkaita koristelussa. Kuivata verigreippiviipaleita uunissa 170 asteessa noin 6-8 tuntia, kunnes ne ovat täysin kuivia. Kääntele muutaman tunnin välein. Renkaat säilyvät hyvin ja voit käyttää niitä myöhemmin vaikkapa murskattuna mausteseoksen tai vaikkapa grillilihan marinadin joukossa.