Mustikkamocktail minttutwistillä

by admin

15 elokuun, 2017

Reseptit

0 comments

Juhlia järjestäessä tulee ottaa monenmoisia seikkoja huomioon, esimerkiksi juomatarjoilu. Vieraiden erilaiset ruokavaliot ja elämäntavat saattavat aiheuttaa harmaita hiuksia kokeneellekin emännälle ja isännälle. Alkoholilliset alkudrinkit, booli ja kuohuva eivät sovellu jokaiselle juhlavieraalle. Erityisen huomaavainen isäntä/emäntä tarjoaa myös alkoholista pidättäytyvälle juhlaväelle hienostunutta juotavaa. Nappaa tästä kiva idea juhlajuomatarjoilua varten!

 

Mustikkamocktail minttutwistillä

n. 5 annosta

5 dl Nokian Panimon Sun’n Indian Tonicia

1 dl vettä

1 dl mustikoita

3 rkl hunajaa

10 mintunlehteä

1 lime

jäätä

 

Murskaa mustikat, hunaja ja minttu sheikkerissä tasaiseksi seokseksi. Purista sekaan limen mehu ja lisää vesi. Ravista voimakkaasti. Kaada seos jäillä täytettyihin laseihin ja lisää tonic-vesi. Koristele drinkit mustikoilla ja mintunlehdillä.