Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pirskahteleva kurkkumocktail

Kurkkudrinkki saa kirpeän kesäisen makunsa limemehusta.

Yksi trendikkäimmistä drinkkien raaka-aineista on suomalaistakin suomalaisempi kurkku. Tarjoile tätä drinkkiä puutarhajuhlissa heti, kun kesän kotimaiset kurkut kypsyvät.

Pirteän kesäinen drinkki on yhdistelmä kurkun raikkautta ja limen kirpeyttä. Pieni makeus tuo raikkaaseen juomaan pehmeyttä.

Juoman valmistelu vaatii muutaman vaiheen, mutta lopputulos kruunaa kaiken vaivannäön!

Ainesosat

Sun’n Indian Tonic

1 dl sokeria

1-2 tl limen kuorta

1 dl vettä

¼ dl tuoreita mintun lehtiä

1 dl limen mehua

1 kotimainen kurkku viipaleina

2 desiä kylmää Nokian Panimon Sun’n Indian Tonicia

jäitä

Ohje

Valmista ensin juomaan makeutta tuova siirappi kuumentamalla sokeria, limen kuorta ja vettä. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes sokeri on sulanut. Poista keitos levyltä ja lisää tuoreet mintun lehdet. Anna jäähtyä vähintään puolen tunnin ajan.

Siivilöi siirappi ja lisää joukkoon limen mehu ja kurkut. Laita valmis juoma jääkaappiin vähintään tunnin ajaksi. Lisää tonic ja jäät juuri ennen tarjoilua.

Vinkki! Käytä maukkaita, kotimaisia kurkkuja!

Jaa Facebookissa
Tulosta

Sun’n Indian Tonic

Testaa myös näitä:

Vaniljainen omenabooli

Appelsiini-inkivääribooli

Vieraansa huomioonottava juhlien järjestäjä muistaa tarjota vierailleen myös alkoholitonta juotavaa. Oiva valinta on alkoholiton booli, jota vieraat saavat vapaasti santsata.

Hedelmäinen kesäbooli

Vieraansa huomioonottava juhlien järjestäjä muistaa tarjota vierailleen myös alkoholitonta juotavaa. Oiva valinta on alkoholiton booli, jota vieraat saavat vapaasti santsata.

Lime-kookosmocktail

Kun kevätaurinko alkaa viimein lämmittää täällä pohjolassakin, on aika pakata piknik-kori herkuilla ja suunnata ulos nautiskelemaan.